Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1667g3255kcal311.5g0g225g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)500g900kcal95g0.5g55g0g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g93g112kcal2.3g5.6g8.4g1.4g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g9777kcal913g49.8g653.4g15.4g
Valittu annoskoko2960g4888kcal456.5g24.9g326.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna1480g2444kcal228.3g12.5g163.4g3.9g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164