Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Hirvenjauheliha oma saalis860g963kcal189.2g0g25.8g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g280g784kcal50.4g1.4g64.4g0g
Sipuli, paistettu 200g202kcal2.6g9.7g16.4g3.4g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g4864kcal523.2g131.2g252.2g74g
Valittu annoskoko2960g2432kcal261.6g65.6g126.1g37g
Annoskoko puolitettuna1480g1216kcal130.8g32.8g63.1g18.5g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508