Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g126g77kcal16.5g1.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1007g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1636g5614kcal166.7g1145.2g19.6g57.3g
Oliiviöljy 71g623kcal0g0g70.5g0g
Suola, annos 3g121g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g12627kcal366.4g2293.2g181.2g114.6g
Valittu annoskoko2960g6314kcal183.2g1146.6g90.6g57.3g
Annoskoko puolitettuna1480g3157kcal91.6g573.3g45.3g28.7g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414