Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g2336g3130kcal207.9g425.1g60.7g100.4g
Sitruunamehu, laimentamaton467g98kcal1.4g7.5g0g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g8218kcal427.2g889.4g303.4g213.4g
Valittu annoskoko2960g4109kcal213.6g444.7g151.7g106.7g
Annoskoko puolitettuna1480g2055kcal106.8g222.4g75.9g53.4g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788