Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 245g186kcal4.6g37.9g0.5g2.4g
Keittojuurekset, apetit350g91kcal3.1g16.8g1g8g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 408g459kcal86.2g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5922g1757kcal195.4g167g28.2g25.4g
Valittu annoskoko2961g878kcal97.7g83.5g14.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna1481g439kcal48.9g41.8g7.1g6.4g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600