Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)900g1440kcal171g0g81g0g
Kesäkurpitsa, tuore866g147kcal5.2g21.7g3.5g6.1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kookoskerma, Wok´n Roll450g1013kcal9.9g13.5g103.5g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g180g86kcal0.2g21.6g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g304kcal0g0g33.8g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g518g492kcal36.2g77.6g5.2g41.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5922g6992kcal447.2g273.2g454.6g95.6g
Valittu annoskoko2961g3496kcal223.6g136.6g227.3g47.8g
Annoskoko puolitettuna1481g1748kcal111.8g68.3g113.7g23.9g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735