Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Kesäkurpitsa676g115kcal2.7g16.9g4.1g4.7g
Tomaatti 844g192kcal4.7g29.1g2.5g11.8g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g45g369kcal0g0g45g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g833g2250kcal125g41.7g175g8.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g225g585kcal67.6g4.5g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5922g7202kcal407.8g216.4g522.8g61.8g
Valittu annoskoko2961g3601kcal203.9g108.2g261.4g30.9g
Annoskoko puolitettuna1481g1801kcal102g54.1g130.7g15.5g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799