Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2003g769kcal20g138.2g4g50.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Hunaja 80g265kcal0.4g64.7g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)60g386kcal9.4g8.7g35.4g4.2g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g401g1315kcal96.1g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5928g6040kcal262.2g461.6g320.6g122.2g
Valittu annoskoko2964g3020kcal131.1g230.8g160.3g61.1g
Annoskoko puolitettuna1482g1510kcal65.6g115.4g80.2g30.6g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756