Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle1591g2068kcal103.4g318.1g47.7g79.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Korianteri, annos 10g30g6kcal0.6g1.2g0.2g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1005kcal29.8g205g3.5g10.3g
Korianteri, tuore, annos 20g270g54kcal5.4g10.8g1.4g8.1g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5928g8905kcal295.2g1155g352g228.6g
Valittu annoskoko2964g4453kcal147.6g577.5g176g114.3g
Annoskoko puolitettuna1482g2226kcal73.8g288.8g88g57.2g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161