Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1602g338kcal19.2g54.5g3.2g33.6g
Hirvenjauheliha oma saalis861g965kcal189.5g0g25.8g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g280g785kcal50.5g1.4g64.5g0g
Sipuli, paistettu 200g203kcal2.6g9.7g16.4g3.4g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5928g4871kcal524g131.4g252.4g74g
Valittu annoskoko2964g2436kcal262g65.7g126.2g37g
Annoskoko puolitettuna1482g1218kcal131g32.9g63.1g18.5g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508