Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g70kcal2.3g1.8g5.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g831kcal95.1g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Peruna, vanha, kuorittu 626g476kcal11.8g97g1.3g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5930g3048kcal229g251.6g117.4g37.8g
Valittu annoskoko2965g1524kcal114.5g125.8g58.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna1483g762kcal57.3g62.9g29.4g9.5g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355