Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g467g336kcal11.7g78.4g0.5g0g
Juuriselleri 350g110kcal4.4g16.1g0.7g10.8g
Palsternakka 467g297kcal2.3g55.1g1.9g21g
Peruna, keskikokoinen 60g467g280kcal7g60.7g0.5g4.2g
Fenkoli, annos 100g233g72kcal2.9g17g0.5g7.2g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g467g443kcal37.3g65.3g3.3g37.3g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 152g50kcal0.9g8.4g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g3436kcal133.4g602.4g44.4g168.8g
Valittu annoskoko2968g1718kcal66.7g301.2g22.2g84.4g
Annoskoko puolitettuna1484g859kcal33.4g150.6g11.1g42.2g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840