Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Bataatti, kuorittu 260g211kcal4.1g43.8g0.1g7.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kanasuikale hunajamarinoitu800g1040kcal144g17.6g48.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti300g543kcal8.1g36g42g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g400g440kcal72g8g12g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P500g300kcal5g22.5g20g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g6052kcal492.8g453.6g248.6g37.2g
Valittu annoskoko2968g3026kcal246.4g226.8g124.3g18.6g
Annoskoko puolitettuna1484g1513kcal123.2g113.4g62.2g9.3g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852