Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g56g51kcal1.7g2g3.9g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1001g250kcal13g42g2g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Chili, jauhettu (), annos 6g4g14kcal0.5g2.2g0.7g1.4g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g140g364kcal14g65.9g4.2g7.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200g320kcal16g8g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g2665kcal96.6g274.6g128.6g24.6g
Valittu annoskoko2968g1333kcal48.3g137.3g64.3g12.3g
Annoskoko puolitettuna1484g666kcal24.2g68.7g32.2g6.2g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175