Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g812g682kcal8.9g148.5g3.2g14.6g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g464g3339kcal0g0g371g0g
Sokeri 591g2400kcal0g590.7g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g383g547kcal26.4g0.7g21.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 603g2069kcal61.4g422g7.2g21.1g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g84kcal0.8g18.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g18352kcal197.8g2380.6g808g71.8g
Valittu annoskoko2968g9176kcal98.9g1190.3g404g35.9g
Annoskoko puolitettuna1484g4588kcal49.5g595.2g202g18g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468