Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1319g2921kcal230.8g0g224.2g0g
Kananmuna kuoreton 415g591kcal51.8g1.2g42.5g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g377g441kcal10.6g15.1g37.7g0g
Edamer Viipale, annos 18g377g1214kcal94.2g7.5g90.5g0g
Sipuli 141g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Tomaatti 283g64kcal1.6g9.8g0.8g4g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g10671kcal789.8g99g792.8g16.8g
Valittu annoskoko2968g5336kcal394.9g49.5g396.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna1484g2668kcal197.5g24.8g198.2g4.2g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249