Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1048g7647kcal10.5g10.5g838g0g
Kananmuna kuoreton 1536g2192kcal192g4.6g157.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g140g552kcal2.5g135.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)49g4.9kcal0.7g0g0.3g41.6g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton168g536kcal38.7g17.6g34.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka28g112kcal0g27.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g22086kcal488.8g391.8g2061.4g83.2g
Valittu annoskoko2968g11043kcal244.4g195.9g1030.7g41.6g
Annoskoko puolitettuna1484g5522kcal122.2g98g515.4g20.8g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546