Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 816g1807kcal142.8g0g138.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g82g23kcal0.5g4.9g0.2g2g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g47g47kcal0.7g10.3g0.2g1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g466g280kcal4.2g24.2g18.7g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino816g2856kcal106.1g546.7g20.4g49g
Lihaliemkuutio maggi extra23g65kcal2.1g2.2g5.4g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g19g165kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g10485kcal512.8g1176.6g404.6g106.8g
Valittu annoskoko2968g5243kcal256.4g588.3g202.3g53.4g
Annoskoko puolitettuna1484g2621kcal128.2g294.2g101.2g26.7g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578