Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha134g222kcal25.4g0g13.3g0g
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g25g65kcal6.8g0g4.3g0g
Cashewpähkinä 17g96kcal3.3g3.1g7.7g0.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1079kcal77.2g16.8g77.4g2.8g
Valittu annoskoko297g540kcal38.6g8.4g38.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna149g270kcal19.3g4.2g19.4g0.7g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853