Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 150g82kcal2.4g19.6g0.3g1.3g
Kananmuna, keitetty 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%30g48kcal0.8g0.8g4.5g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g30g108kcal8.4g0.6g7.8g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g30g30kcal5.7g0.3g0.7g0g
Korppujauho 3.7g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g732kcal44.2g49.4g40.6g5.4g
Valittu annoskoko297g366kcal22.1g24.7g20.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna149g183kcal11.1g12.4g10.2g1.4g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576