Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl55g72kcal7.2g0.2g4.6g0g
Sokeri34g139kcal0g34.1g0g0g
Leivinjauhe2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl42g143kcal0.8g1.3g14.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.3g2.5g0.1g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4kcal0g1g0g0g
Vadelma 80g33kcal0.8g3.3g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1072kcal31.8g135g40.6g7.8g
Valittu annoskoko297g536kcal15.9g67.5g20.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna149g268kcal8g33.8g10.2g2g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168