Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.4g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g262kcal5.4g36.8g8.8g14g
Valittu annoskoko297g131kcal2.7g18.4g4.4g7g
Annoskoko puolitettuna149g66kcal1.4g9.2g2.2g3.5g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937