Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 248g27kcal1.4g3.5g0.2g1.7g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Tilli, tuore 4.5g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g212kcal3.2g46g0.4g3.6g
Valittu annoskoko297g106kcal1.6g23g0.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna149g53kcal0.8g11.5g0.1g0.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041