Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 14g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g52g237kcal0.3g0.3g26.3g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.148g517kcal19.7g100.5g3.5g5.6g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g35g62kcal0g15.2g0g0g
3.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1779kcal46.8g257.8g60.8g13.2g
Valittu annoskoko297g890kcal23.4g128.9g30.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna149g445kcal11.7g64.5g15.2g3.3g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510