Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste56g14kcal0.5g2.7g0.2g1.6g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1022kcal49.6g14.8g84.4g5.2g
Valittu annoskoko297g511kcal24.8g7.4g42.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna149g255kcal12.4g3.7g21.1g1.3g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117530