Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)68g97kcal18.2g1.5g2g0g
Atria kevyt jauheliha56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g84g21kcal0.8g4g0.2g0g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Paprika vihreä 42g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.1g8.7kcal0.3g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g482kcal62.4g16g17.2g3g
Valittu annoskoko297g241kcal31.2g8g8.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna149g120kcal15.6g4g4.3g0.8g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029