Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g90g18kcal1.2g2.7g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g28g12kcal0.4g2.3g0.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)41g41kcal9.3g0g0.4g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g23g41kcal1.8g1.1g3.2g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 113g123kcal4.4g22g1.2g2.1g
Oliiviöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g522kcal34.2g56.2g16.6g4.2g
Valittu annoskoko297g261kcal17.1g28.1g8.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna149g131kcal8.6g14.1g4.2g1.1g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614