Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g63g38kcal6.2g2.7g0.2g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 9g33kcal1.7g1g2g2.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1745kcal39.6g294.2g41.8g8.8g
Valittu annoskoko297g872kcal19.8g147.1g20.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna149g436kcal9.9g73.6g10.5g2.2g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920