Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g226g395kcal42.9g0g24.8g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g832kcal87.2g7.2g50g2.8g
Valittu annoskoko297g416kcal43.6g3.6g25g1.4g
Annoskoko puolitettuna149g208kcal21.8g1.8g12.5g0.7g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718