Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali140g30kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli 22g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa39g118kcal9g0g9g0g
Smetana17g66kcal0.4g0.4g7.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.3kcal0.5g1.4g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 56g124kcal9.8g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g728kcal45.2g19g52g7g
Valittu annoskoko297g364kcal22.6g9.5g26g3.5g
Annoskoko puolitettuna149g182kcal11.3g4.8g13g1.8g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799