Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g62g212kcal8.1g42.1g1.1g3.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g7g10kcal0.6g1.7g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow7g12kcal0g0.3g1.2g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g39g7.8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g37g12kcal0.7g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g992kcal31.6g180.4g14.2g11.8g
Valittu annoskoko298g496kcal15.8g90.2g7.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna149g248kcal7.9g45.1g3.6g3g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478