Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g58g204kcal7.5g40.6g1.1g1.9g
Paistijauheliha 10%58g99kcal11.7g0g5.8g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%22g37kcal1.5g0.3g3.3g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.2g9kcal0.6g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g721kcal43.2g86.6g21.8g6.4g
Valittu annoskoko298g360kcal21.6g43.3g10.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna149g180kcal10.8g21.7g5.5g1.6g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.5g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145