Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3104g68kcal11.4g4.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Hermesetas, annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml21g4.4kcal1.7g0g0.1g0g
Kookoshiutale 10g69kcal0.8g0.7g6.7g1.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 83g231kcal1.7g2.5g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g939kcal48.4g15.6g74.8g3.4g
Valittu annoskoko298g469kcal24.2g7.8g37.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna149g235kcal12.1g3.9g18.7g0.9g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512