Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g100g65kcal11.9g4.2g0.3g0g
Soijajauho rasvainen 18g82kcal6g4.1g4.1g2.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 10g32kcal2.9g0.7g2g3.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)10g26kcal1.7g3.4g0.6g3g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g67kcal2.7g0.7g5.8g1.2g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Oltermanni, perinteinen50g180kcal12.5g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g1337kcal96.8g30.6g91.6g18.8g
Valittu annoskoko298g668kcal48.4g15.3g45.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna149g334kcal24.2g7.7g22.9g4.7g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.1g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603