Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 35g115kcal3.5g20.3g1.2g4g
Rusina 11g32kcal0.3g6.6g0.1g1.1g
Aprikoosi, kuivattu 8.7g19kcal0.5g3.8g0g0.6g
Auringonkukansiemen 8.7g52kcal2g1.1g4.3g0.5g
Mantelilastu (A la meira)6.6g39kcal1.6g0.4g3.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g4.4g16kcal0g3.9g0g0.2g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g4.4g13kcal0.1g3g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 218g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g574kcal16g78.8g18.2g13.6g
Valittu annoskoko297g287kcal8g39.4g9.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna149g144kcal4g19.7g4.6g3.4g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997