Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 42g95kcal7.9g0g7.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g10g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 16g43kcal0.3g0.5g4.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g374kcal21.6g18.8g24g7.2g
Valittu annoskoko297g187kcal10.8g9.4g12g3.6g
Annoskoko puolitettuna149g94kcal5.4g4.7g6g1.8g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.2g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051