Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 27g60kcal4.7g0g4.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 47g107kcal9g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi12g40kcal0.7g8.7g0.2g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl14g46kcal0.3g0.4g4.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.7g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Kaali, valkokaali101g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g597kcal33g27.6g39g5.4g
Valittu annoskoko298g299kcal16.5g13.8g19.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna149g149kcal8.3g6.9g9.8g1.4g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.6g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978