Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)75g158kcal18g0g9.7g0g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale38g128kcal8.2g0g9.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g125g85kcal2g18.6g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g805kcal57.8g40.4g44.2g0.4g
Valittu annoskoko298g402kcal28.9g20.2g22.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna149g201kcal14.5g10.1g11.1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576