Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g720g3699kcal215.9g107.9g295g66.9g
Vesi, vesijohtovesi 1439g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g180g319kcal0.4g17.6g0.4g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g234g819kcal32.7g131g16.1g25.7g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala380g1215kcal56.9g223.9g9.9g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g12166kcal612.4g975.2g643.4g261.2g
Valittu annoskoko2970g6083kcal306.2g487.6g321.7g130.6g
Annoskoko puolitettuna1485g3042kcal153.1g243.8g160.9g65.3g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722