Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 2025g3395kcal440.6g0.2g181.6g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen450g3240kcal0g0g360g0g
Suola, annos 3g135g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g13464kcal890.6g35g1084.6g12.2g
Valittu annoskoko2970g6732kcal445.3g17.5g542.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna1485g3366kcal222.7g8.8g271.2g3.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037