Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 225g1632kcal2.7g0.9g182.9g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Munan keltuainen53g150kcal8.1g0.1g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 341g1171kcal34.8g238.8g4.1g11.9g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g150g555kcal21g84g1.6g15g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1200g408kcal2.4g85.2g3.6g21.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g300g240kcal7.8g12g18g0g
Smetana225g877kcal4.7g4.9g94.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g12880kcal204.4g1430.4g669g97g
Valittu annoskoko2970g6440kcal102.2g715.2g334.5g48.5g
Annoskoko puolitettuna1485g3220kcal51.1g357.6g167.3g24.3g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946