Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 359g231kcal11.5g17.3g12.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1796g1976kcal449.1g0g18g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 659g940kcal82.3g2g67.5g0g
Korppujauho 150g548kcal15.7g112.1g1.5g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g7429kcal1119.2g270.4g199.4g15.8g
Valittu annoskoko2976g3715kcal559.6g135.2g99.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna1488g1857kcal279.8g67.6g49.9g4g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111089