Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse322g2381kcal0g0g263.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 837g2870kcal85.2g585.5g10g29.3g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 354g505kcal44.2g1.1g36.3g0g
Vesi322g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 547g2220kcal0g546.4g0g0g
Mustikka metsä- 579g255kcal2.9g37.1g3.5g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g16518kcal266.2g2352.4g627.2g97g
Valittu annoskoko2976g8259kcal133.1g1176.2g313.6g48.5g
Annoskoko puolitettuna1488g4130kcal66.6g588.1g156.8g24.3g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644