Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g241g1758kcal2.4g2.4g192.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 470g1611kcal47.8g328.7g5.6g16.4g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 241g207kcal7.5g10.6g14.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g409g83kcal2.5g15.6g1.2g5.7g
Oliivi kivetön musta rainbow120g217kcal0.7g6.9g20.5g0g
Katkarapu 482g329kcal69.5g0g5.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%482g771kcal13g13g72.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 241g912kcal67.1g0g72.2g0g
Muna, annos 60g289g253kcal21.8g2.4g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g12283kcal464.6g759.8g803g44.2g
Valittu annoskoko2976g6142kcal232.3g379.9g401.5g22.1g
Annoskoko puolitettuna1488g3071kcal116.2g190g200.8g11.1g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460