Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 322g1255kcal6.9g7.1g135.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g80g49kcal11.3g2.4g48.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 54g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 1609g2660kcal269.4g0g177g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 349g1151kcal7g10.5g122g0g
Kananmuna omega268g349kcal35.1g0.8g22.3g0g
Sipuli (kuorittu)255g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Soijajauho rasvainen 40g188kcal13.9g9.5g9.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g11461kcal694.2g86.8g1029.4g18.4g
Valittu annoskoko2976g5730kcal347.1g43.4g514.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna1488g2865kcal173.6g21.7g257.4g4.6g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653