Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g450g139kcal5.6g32.8g0.9g13.9g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Vesi2248g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.8g5.4g8.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl112g96kcal1.6g4.9g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5958g779kcal29g98g34.2g32.4g
Valittu annoskoko2979g389kcal14.5g49g17.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna1490g195kcal7.3g24.5g8.6g8.1g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816