Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Oivariini, 60 (100g)7g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g339kcal2g3g34.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g100g24kcal1.8g3g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g941kcal8.8g15.6g92.8g5g
Valittu annoskoko298g470kcal4.4g7.8g46.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna149g235kcal2.2g3.9g23.2g1.3g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957