Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%19g32kcal1.3g0.3g2.8g0.4g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 9g12kcal2g0g0.4g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g229kcal9.2g13.6g14g5g
Valittu annoskoko298g115kcal4.6g6.8g7g2.5g
Annoskoko puolitettuna149g57kcal2.3g3.4g3.5g1.3g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110