Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio141g91kcal14.1g5.9g0.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 45g19kcal4.4g0.2g0g0g
Mansikka 113g52kcal0.6g9.5g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g326kcal38.2g31.2g1.2g4.2g
Valittu annoskoko298g163kcal19.1g15.6g0.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna149g81kcal9.6g7.8g0.3g1.1g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191