Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g45g77kcal8.6g0g4.5g0g
Keittojuurekset, apetit23g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g62g44kcal1g9.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g253kcal19.6g21.6g9.4g1g
Valittu annoskoko298g126kcal9.8g10.8g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna149g63kcal4.9g5.4g2.4g0.3g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681